Badkamerspiegel

Badkamerspiegel

Wie is Glasruit?

Glasruit.nl is onderdeel van Jansen Glas Hoogvliet B.V.

Lees hier meer over ons.

Badkamerspiegel

Niet zo’n standaard spiegel in de badkamer, die eigenlijk net niet past, maar een perfect passende badkamerspiegel van hoogwaardige kwaliteit? Een goede badkamerspiegel mag natuurlijk niet ontbreken. Dit vraagt om een op maat gemaakte oplossing van glasruit.nl. Ervaar iedere dag opnieuw het plezier wat u zult ervaren van de op maat gemaakte badkamerspiegel.

Contact

U kunt direct contact opnemen via de website van Glasruit. Wilt u liever persoonlijk contact? Dat kan natuurlijk ook. Bel met één van onze medewerkers, en zij helpen u graag verder met al uw vragen en denken met u mee over perfecte oplossingen.

Over glasruit.nl

Glasruit.nl, de plek om online uw glas op maat te bestellen. Bereken de prijs van uw glas op maat tegen de scherpste prijzen. Glas voor uw nieuwbouw ruit of bij glas schade, snel en online geregeld. Het assortiment van glasruit.nl heeft door samenwerking met Pilkington Benelux de beste kwaliteit glas. Dankzij samenwerking met Jansen Glas kan Glasruit.nl niet alleen door heel het land glas leveren, maar ook geleverd glas plaatsen.

 

Bekijk alle beoordelingen

  • Eindcijfer

Deze cijfers zijn gebaseerd op beoordelingen die terug te lezen zijn op KiyOH

-