Enkel glas bestellen

Enkel glas wordt geproduceerd door gesmolten glas op een bad van gesmolten metaal te gieten. Zo ontstaat er een glasplaat met een perfect glad oppervlak. In de simpelste vorm is enkel glas simpelweg een enkele glasplaat, maar er zijn ook variaties mogelijk. Door het glas extra te behandelen in bepaalde stadia van het productieproces wordt er bijvoorbeeld gehard, brandwerend of gelaagd glas geproduceerd. Deze varianten verschillen sterk in eigenschappen, maar kunnen ideaal zijn voor uw specifieke situatie.

Door de beperkte, isolerende eigenschappen van enkel glas, is het in onbruik geraakt voor buitenramen in gebouwen. Voor binnenramen, bijvoorbeeld boven of naast een deur, is het echter nog even geschikt als altijd. Wij hebben een ruim aanbod van enkel glas producten, dus u vindt bij ons het glas dat u nodig heeft. Daarnaast kunt u bij ons enkel glas bestellen in iedere maat, waarna wij uw order voor u op maat snijden.

Alle 6 resultaten weergegeven

Blank float enkel glas kopen

Blank float enkel glas

€9,45€37,25 excl. BTW

De blank float glasmethode wordt vooral gebruikt voor het maken van grote glasplaten

Select options
Geslepen glas

Blank float poli geslepen glas

€16,15€79,95 excl. BTW

Het slijpen beschermt glas tegen een thermische breuk door temperatuurverschil in het glas, bijvoorbeeld wanneer de zon er lang op staat.

Select options
Enkel glas gehard

Gehard enkel glas

€16,50€43,50 excl. BTW

Gehard enkel glas, ook wel vlakglas genoemd, wordt werd voorheen gebruikt in de standaard beglazing van gebouwen en woonhuizen.

Select options
Enkel gelaagd glas kopen

Gelaagd glas

€13,95€46,00 excl. BTW

Gelaagd glas is een ander woord voor veiligheidsglas. Gelaagd glas kan in diverse diktes en afmetingen. Gelaagd glas zijn 2 glasplaten van diverse diktes met daartussen een kunststof folie. U kunt kiezen uit een blanke folie of een matte folie dit kunnen er 1 of meerdere zijn.

 

Select options
figuurglas enkel

Figuurglas

€13,00€25,08 excl. BTW

Figuurglas is gekleurd of blank glas dat aan het eind van de glasoven tussen twee walsen doorgaat.

Select options
Draadglas enkel glas kopen

Draadglas

€20,25€48,00 excl. BTW

Draadglas is een term voor een glaspaneel waartussen en netwerk van dunne staaldraadjes is geplaatst.

Select options