Veiligheidsglas bestellen

Onder veiligheidsglas verstaan we bij Glasruit alle soorten glas die eigenschappen hebben om een bepaald aspect van uw veiligheid te vergroten. In ons assortiment hebben wij verschillende soorten veiligheidsglas. Ten eerste hebben we brandwerend glas, dat een brand kan vertragen. Op die manier kan het glas tijd winnen en daardoor vaak ook de schade beperken. Daarnaast hebben we gelaagd glas, waarbij er een of enkele lagen folie in het glas zijn verwerkt, dit zorgt ervoor dat de ruit lastig te breken is. Dat wil zeggen: het glas kan breken, maar het folie houdt alles alsnog bij elkaar, wat bijvoorbeeld het inbraakrisico verlaagt. Ook bieden wij gehard glas aan, dat heel abrupt wordt afgekoeld in het productieproces. Dit veroorzaakt veel meer druk binnen het glas, waardoor het tot wel vijf keer harder is dan normaal glas. Als gehard glas breekt, valt het uiteen in kleine brokjes, waardoor het risico op snijwonden door grote scherven minimaal is.

Het loont altijd om te investeren in veiligheid, en bij Glasruit maken we dat graag ook zo eenvoudig mogelijk. U kunt volledig op maat uw veiligheidsglas bestellen, waardoor u voor iedere glasorder bij ons terecht kunt.

Alle 6 resultaten weergegeven

Isolatieglas één zijde gelaagd

Isolatieglas één zijde gelaagd

€28,48€60,75 excl. BTW

De naam zegt het in feite al; gelaagd glas is glas met een laag ertussen.

Select options
Isolatieglas twee zijde gelaagd

Isolatieglas twee zijde gelaagd

€39,75€77,25 excl. BTW

De naam zegt het in feite al; gelaagd glas is glas met een laag ertussen.

Select options
Isolatie glas gelaagd HR++

HR++ één zijde gelaagd glas

€30,00€44,50 excl. BTW

Isolatieglas HR++ met één zijde gelaagd veiligheidsglas is een gelaagde beglazing met aan de binnenzijde veiligheidsglas.

Select options
Twee zijde gelaagd glas

HR++ twee zijde gelaagd glas

€44,38€59,75 excl. BTW

Isolatieglas HR++ met twee zijde gelaagd veiligheidsglas is een gelaagde beglazing met aan de binnenzijde veiligheidsglas.

Select options
Enkel glas gehard

Gehard enkel glas

€16,50€43,50 excl. BTW

Gehard enkel glas, ook wel vlakglas genoemd, wordt werd voorheen gebruikt in de standaard beglazing van gebouwen en woonhuizen.

Select options
Enkel gelaagd glas kopen

Gelaagd glas

€13,95€46,00 excl. BTW

Gelaagd glas is een ander woord voor veiligheidsglas. Gelaagd glas kan in diverse diktes en afmetingen. Gelaagd glas zijn 2 glasplaten van diverse diktes met daartussen een kunststof folie. U kunt kiezen uit een blanke folie of een matte folie dit kunnen er 1 of meerdere zijn.

 

Select options