De huizenmarkt trekt weer aan, maar de prijzen van glaswerk zijn nog historisch laag. Het is daarom zeker de moeite waard om uw woning op te knappen met HR++ glas. De drie grootste voordelen op een rij.

Goed voor de portemonnee

De prijzen van glas zijn momenteel zeer laag, zeker wanneer u online glas koopt. Het plaatsen hoeft bovendien geen grote kostenpost te zijn. In veel gevallen kan het kozijn blijven zitten en wordt de juiste dikte gefreesd. Wanneer het glas er eenmaal inzit bespaart u bovendien aanzienlijk op stookkosten.

Goed voor de waarde van de woning

Omdat HR++ zo goed is voor de portemonnee en het woongenot, is het een goede investering om uw woning beter op de markt te zetten, met daarbij het bijbehorende energielabel. Bovendien vergroot u de kans van verkoop van uw woning aanzienlijk. Nieuwe beglazing, dat ook nog eens een isolerend vermogen heeft, betekent voor de nieuwe bewoners een kostenpost minder.

Goed voor het milieu

HR++ glas is niet voor niets een trend. Het zorgt ervoor dat u minder hoeft te stoken en dat is goed voor het milieu. Gemiddeld wordt er na plaatsing van dubbel glas één derde minder gasverbruik per jaar gemeten in een woning. De gasbesparing en de levensduur van HR++ glas compenseren zelfs vele malen de productie van het glas.

-