dubbel-glas-plaatsen

Dubbel glas plaatsen

Dubbel glas plaatsen

Wie is Glasruit?

Glasruit.nl is onderdeel van Jansen Glas Hoogvliet B.V.

Lees hier meer over ons.

Dubbel glas plaatsen

Wilt u dubbel glas plaatsen in uw huis ter vervanging van uw oude enkel glas? Dit kan een goed idee zijn om meerdere redenen. Zo heeft dubbel glas betere isolerende eigenschappen, en dempt het lawaai van buiten ook nog eens beter. Hierdoor is het de iets hogere prijs dubbel en dwars waard. Dubbel glas plaatsen is een goed idee voor ieder huis, en Glasruit is de goede partij om u daarbij te helpen. Wij kunnen u adviseren over het glas dat het beste past bij uw wensen, bijvoorbeeld wat betreft de breedte van de spouw, of de dikte van het glas. Vervolgens kunt u dit direct bij ons bestellen. Wij kunnen bij u kwalitatief hoogwaardig dubbel glas plaatsen, dat voor u op maat is gemaakt.

Scherpe prijzen en snelle levering

Via onze rekentool kunt u van ieder glasproduct de gewenste afmetingen invoeren en vervolgens direct zien wat dit product u kost. En daarbij kunnen wij u verzekeren: niet alleen onze snijmachines zijn scherp, maar ook onze prijzen! Heeft u nog vragen? Of twijfelt u welk glastype u het beste kunt kiezen? Voelt u zich dan vrij om contact op te nemen met onze klantenservice, wij beantwoorden graag uw vragen.

Over glasruit.nl

Glasruit.nl, de plek om online uw glas op maat te bestellen. Bereken de prijs van uw glas op maat tegen de scherpste prijzen. Glas voor uw nieuwbouw ruit of bij glas schade, snel en online geregeld. Het assortiment van glasruit.nl heeft door samenwerking met Pilkington Benelux de beste kwaliteit glas. Dankzij samenwerking met Jansen Glas kan Glasruit.nl niet alleen door heel het land glas leveren, maar ook geleverd glas plaatsen.

 

Bekijk alle beoordelingen

  • Eindcijfer

Deze cijfers zijn gebaseerd op beoordelingen die terug te lezen zijn op KiyOH

-