geluiddempend-glas

Geluiddempend glas

Geluiddempend glas bestellen

Wie is Glasruit?

Glasruit.nl is onderdeel van Jansen Glas Hoogvliet B.V.

Lees hier meer over ons.

Geluiddempend glas

Als u aan een drukke straat woont, kan geluiddempend glas voor u uitkomst bieden. Een optimale demping ontstaat bij meerdere lagen (dubbel glas of meer), waarbij er een relatief grote ruimte is tussen de glasplaten. Geluiddempend glas werkt natuurlijk alleen met het raam dicht, dus om toch voldoende ventilatie te behouden, kan het nuttig zijn om ook een geluiddempend ventilatierooster mee te bestellen. Glasruit kan u op dit gebied aan een complete oplossing helpen. Met geluiddempend glas van glasruit.nl heeft u nooit meer last van geluidsoverlast.

Onze werkwijze

Via onze website kunt u direct uw geluiddempend glas bestellen. Zodra u het gewenste product met de juiste afmetingen heeft doorgegeven, gaan wij aan de slag met het op maat snijden van uw bestelling. Door iedere bestelling zelf op maat te produceren, kunnen wij u de beste kwaliteit garanderen. Wij houden ons productieproces dichtbij, daardoor zijn onze levertijden kort, en bent u verzekerd dat uw bestelling correct wordt verwerkt. Dat is de zekerheid die glasruit.nl u kan bieden.

Over glasruit.nl

Glasruit.nl, de plek om online uw glas op maat te bestellen. Bereken de prijs van uw glas op maat tegen de scherpste prijzen. Glas voor uw nieuwbouw ruit of bij glas schade, snel en online geregeld. Het assortiment van glasruit.nl heeft door samenwerking met Pilkington Benelux de beste kwaliteit glas. Dankzij samenwerking met Jansen Glas kan Glasruit.nl niet alleen door heel het land glas leveren, maar ook geleverd glas plaatsen.

 

Bekijk alle beoordelingen

  • Eindcijfer

Deze cijfers zijn gebaseerd op beoordelingen die terug te lezen zijn op KiyOH

-