gesprongen-ruit-woonkamer

Gesprongen Ruit Woonkamer

Gesprongen ruit woonkamer vervangen

Wie is Glasruit?

Glasruit.nl is onderdeel van Jansen Glas Hoogvliet B.V.

Lees hier meer over ons.

Gesprongen Ruit Woonkamer

Heeft u een probleem met uw glas dat met spoed een oplossing vraagt? Heeft u een gesprongen ruit in uw huis? Dat is natuurlijk niet bevorderlijk voor de temperatuur in uw huis. Daarnaast zal het comfort in het geval van regen nog meer dalen. Kortom, reden genoeg om een spoed glaslevering aan te vragen bij glasruit.nl. Glasruit biedt u een 48-uursservice, genaamd Spoedglas. Wij zullen met spoed een glaslevering doen. Zo is uw woning snel weer voorzien van optimaal comfort.

Contact

Hoe snel is een spoed glaslevering bij glasruit.nl? De meldingen die wij via onze website binnenkrijgen, beantwoorden wij doorgaans binnen twee uur. Vindt u dit toch nog te lang of wilt u liever direct iemand spreken? Dan kunt u ons telefonisch benaderen. Onze medewerkers helpen u graag verder. In het geval van spoed, zal onze snelle service u van dienst zijn.

Over glasruit.nl

Glasruit.nl, de plek om online uw glas op maat te bestellen. Bereken de prijs van uw glas op maat tegen de scherpste prijzen. Glas voor uw nieuwbouw ruit of bij glas schade, snel en online geregeld. Het assortiment van glasruit.nl heeft door samenwerking met Pilkington Benelux de beste kwaliteit glas. Dankzij samenwerking met Jansen Glas kan Glasruit.nl niet alleen door heel het land glas leveren, maar ook geleverd glas plaatsen.

 

Bekijk alle beoordelingen

  • Eindcijfer

Deze cijfers zijn gebaseerd op beoordelingen die terug te lezen zijn op KiyOH

-