glas plaatsen

Glas plaatsen

Glas Plaatsen

Wie is Glasruit?

Glasruit.nl is onderdeel van Jansen Glas Hoogvliet B.V.

Lees hier meer over ons.

Glas plaatsen

Glas plaatsen is een klus waar best iets bij komt kijken. Het materiaal is (erg) breekbaar, een grote plaat is lastig om mee te werken, en het benodigde gereedschap is vrij specialistisch. Echter, als u zich goed laat informeren, kunt u het ook zelf doen. Voor alle benodigdheden die bij glas plaatsen komen kijken, kunt u terecht bij Glasruit. Van het glas tot het gereedschap.

Onze werkwijze

Via onze website kunt u direct uw glazen wand bestellen. Zodra u het gewenste product met de juiste afmetingen heeft doorgegeven, gaan wij aan de slag met het op maat snijden van uw bestelling. Door iedere bestelling zelf op maat te produceren, kunnen wij u de beste kwaliteit garanderen. U kunt zelf uw glas plaatsen, maar als u dat niet wilt, kunt u bij ons ook een vakkundige glaszetter inhuren.

Over glasruit.nl

Glasruit.nl, de plek om online uw glas op maat te bestellen. Bereken de prijs van uw glas op maat tegen de scherpste prijzen. Glas voor uw nieuwbouw ruit of bij glas schade, snel en online geregeld. Het assortiment van glasruit.nl heeft door samenwerking met Pilkington Benelux de beste kwaliteit glas. Dankzij samenwerking met Jansen Glas kan Glasruit.nl niet alleen door heel het land glas leveren, maar ook geleverd glas plaatsen.

 

Bekijk alle beoordelingen

  • Eindcijfer

Deze cijfers zijn gebaseerd op beoordelingen die terug te lezen zijn op KiyOH

-