glas-serre

Glas serre

 

glas serre bestellen, serreglas

Wie is Glasruit?

Glasruit.nl is onderdeel van Jansen Glas Hoogvliet B.V.

Lees hier meer over ons.

Serreglas

Wil u een serre aan uw huis bouwen, en heeft u daarvoor glas nodig, of wilt u het glas in uw bestaande serre vervangen? Koop dan snel en eenvoudig u serreglas bij Glasruit. Doordat een serre veel ruiten heeft die in contact staan met de buitenlucht, is het extra belangrijk dat serreglas goede isolerende eigenschappen heeft. Wij assisteren u graag bij het selecteren van het juiste type glas.

 

Scherpe prijzen en snelle levering

Via onze rekentool kunt u van ieder glasproduct de gewenste afmetingen invoeren en vervolgens direct zien wat dit product u kost. En daarbij kunnen wij u verzekeren: niet alleen onze snijmachines zijn scherp, maar ook onze prijzen! Heeft u nog vragen? Of twijfelt u welk glastype u het beste kunt kiezen? Voelt u zich dan vrij om contact op te nemen met onze klantenservice, wij beantwoorden graag uw vragen.

Over glasruit.nl

Glasruit.nl, de plek om online uw glas op maat te bestellen. Bereken de prijs van uw glas op maat tegen de scherpste prijzen. Glas voor uw nieuwbouw ruit of bij glas schade, snel en online geregeld. Het assortiment van glasruit.nl heeft door samenwerking met Pilkington Benelux de beste kwaliteit glas. Dankzij samenwerking met Jansen Glas kan Glasruit.nl niet alleen door heel het land glas leveren, maar ook geleverd glas plaatsen.

 

Bekijk alle beoordelingen

  • Eindcijfer

Deze cijfers zijn gebaseerd op beoordelingen die terug te lezen zijn op KiyOH

-