glas-voor-in-de-badkamer

Glas voor in de badkamer

Glas voor in de badkamer bestellen

Wie is Glasruit?

Glasruit.nl is onderdeel van Jansen Glas Hoogvliet B.V.

Lees hier meer over ons.

Glas voor in de badkamer

Bent u op zoek naar glas voor in de badkamer? Stop met zoeken, Glasruit levert glas op maat! Een grote spiegel, glas voor de douchecabine of mat glas om uw privacy te waarborgen? Alles is bij ons mogelijk. Wij leveren vele verschillende soorten glas van hoge kwaliteit in iedere gewenste maat. Onze producten worden zorgvuldig verpakt en bij u thuis afgeleverd. U krijgt bovendien van ons de garantie dat de geleverde maten kloppen. Door uw glas voor u op maat te snijden hebben wij al het glas voor in de badkamer dat u zoekt.

Scherpe prijzen en snelle levering

Via onze rekentool kunt u van ieder glasproduct de gewenste afmetingen invoeren en vervolgens krijgt u een indicatie van de kosten. Daarbij kunnen wij u verzekeren: niet alleen onze snijmachines zijn scherp, maar ook onze prijzen! Heeft u nog vragen? Of twijfelt u welk glastype u het beste kunt kiezen? Voelt u zich dan vrij om contact op te nemen met onze klantenservice, wij beantwoorden graag uw vragen.

Over glasruit.nl

Glasruit.nl, de plek om online uw glas op maat te bestellen. Bereken de prijs van uw glas op maat tegen de scherpste prijzen. Glas voor uw nieuwbouw ruit of bij glas schade, snel en online geregeld. Het assortiment van glasruit.nl heeft door samenwerking met Pilkington Benelux de beste kwaliteit glas. Dankzij samenwerking met Jansen Glas kan Glasruit.nl niet alleen door heel het land glas leveren, maar ook geleverd glas plaatsen.

 

Bekijk alle beoordelingen

  • Eindcijfer

Deze cijfers zijn gebaseerd op beoordelingen die terug te lezen zijn op KiyOH

-