glas-voor-oud-bedrijfspand

Glas voor Oud Bedrijfspand

Glas voor oud bedrijfspand bestellen

Wie is Glasruit?

Glasruit.nl is onderdeel van Jansen Glas Hoogvliet B.V.

Lees hier meer over ons.

Glas voor Oud Bedrijfspand

Authentieke bedrijfspanden zorgen voor een unieke sfeer, maar het oude glas kan hierin een nadeel vormen. Het laat veel warmte door en het is ook nog eens niet goed voor het milieu. Bespaar kosten en verbeter het milieu door het glas van het oude bedrijfspand te vervangen door dubbelglas. Glasruit weet met ieder vraagstuk wel raad. Online kunt u eenvoudig de prijs van het op maat gemaakte glas berekenen. Verbeter de sfeer van uw oude bedrijfspand nog meer door moderne, isolerende ruiten.

Direct contact

Via onze website kunt u heel eenvoudig contact met ons opnemen. Wilt u liever persoonlijk contact? Neem gerust telefonisch contact met ons op. Onze medewerkers helpen u graag verder en denken met u mee. Voor ieder mooi authentiek bedrijfspand, heeft glasruit de perfecte oplossing om kosten te besparen.

Over glasruit.nl

Glasruit.nl, de plek om online uw glas op maat te bestellen. Bereken de prijs van uw glas op maat tegen de scherpste prijzen. Glas voor uw nieuwbouw ruit of bij glas schade, snel en online geregeld. Het assortiment van glasruit.nl heeft door samenwerking met Pilkington Benelux de beste kwaliteit glas. Dankzij samenwerking met Jansen Glas kan Glasruit.nl niet alleen door heel het land glas leveren, maar ook geleverd glas plaatsen.

 

Bekijk alle beoordelingen

  • Eindcijfer

Deze cijfers zijn gebaseerd op beoordelingen die terug te lezen zijn op KiyOH

-