glaslevering-aan-aannemers

Glaslevering aan aannemers

Glas bestellen aannemers

Wie is Glasruit?

Glasruit.nl is onderdeel van Jansen Glas Hoogvliet B.V.

Lees hier meer over ons.

Glaslevering aan aannemers

Bent u op zoek naar een voordelige glasleverancier met hoogwaardige materialen? Dan is Glasruit de partij die u zoekt. Onze glaslevering aan aannemers biedt u de mogelijkheid om diverse soorten glas van hoge kwaliteit in zowel kleine als grote aantallen te bestellen. Onze hoogwaardige glasproducten worden zorgvuldig verpakt en op iedere gewenste locatie bij u afgeleverd. Bovendien leveren wij glas in elke gewenste maat. Door glas op maat te snijden hebben wij op iedere glasvraag een antwoord.

Scherpe prijzen voor vaste klanten

Onze glaslevering aan aannemers is voordeliger naarmate u grotere aantallen afneemt. Indien wij uw vaste glasleverancier worden kunnen wij u scherpe staffelkortingen aanbieden. Informeer naar de mogelijkheden via ons contactformulier of bel met 010-8209879 voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Over glasruit.nl

Glasruit.nl, de plek om online uw glas op maat te bestellen. Bereken de prijs van uw glas op maat tegen de scherpste prijzen. Glas voor uw nieuwbouw ruit of bij glas schade, snel en online geregeld. Het assortiment van glasruit.nl heeft door samenwerking met Pilkington Benelux de beste kwaliteit glas. Dankzij samenwerking met Jansen Glas kan Glasruit.nl niet alleen door heel het land glas leveren, maar ook geleverd glas plaatsen.

 

Bekijk alle beoordelingen

  • Eindcijfer

Deze cijfers zijn gebaseerd op beoordelingen die terug te lezen zijn op KiyOH

-