glasschade-na-storm

Glasschade na storm

Glasschade na storm herstellen
Wie is Glasruit?

Glasruit.nl is onderdeel van Jansen Glas Hoogvliet B.V.

Lees hier meer over ons.

Glasschade na Storm

Een storm kan veel kapot maken, waaronder glas. Meestal is het van het grootste belang dat deze glasschade na storm direct gerepareerd wordt, om de negatieve gevolgen te beperken. De spoedservice van Glasruit helpt u verder. Het liefste wilt u direct hulp om het gat te laten dichten. Om u daarmee van dienst te kunnen zijn heeft glasruit.nl daarom een 48-uursservice genaamd Spoedglas. Wij herstellen zo snel mogelijk de glasschade na storm door er een nieuwe ruit in te plaatsen.

Direct Contact

In geval van nood wilt u direct een oplossing zoeken om het gat van de glasschade te herstellen. De meldingen die wij via onze website ontvangen worden over het algemeen binnen twee uur beantwoord. Wilt u liever direct contact, dan kunt u ons telefonisch bereiken.

Over glasruit.nl

Glasruit.nl, de plek om online uw glas op maat te bestellen. Bereken de prijs van uw glas op maat tegen de scherpste prijzen. Glas voor uw nieuwbouw ruit of bij glas schade, snel en online geregeld. Het assortiment van glasruit.nl heeft door samenwerking met Pilkington Benelux de beste kwaliteit glas. Dankzij samenwerking met Jansen Glas kan Glasruit.nl niet alleen door heel het land glas leveren, maar ook geleverd glas plaatsen.

 

Bekijk alle beoordelingen

  • Eindcijfer

Deze cijfers zijn gebaseerd op beoordelingen die terug te lezen zijn op KiyOH

-