glazen-achterwand-keuken

Glazen achterwand keuken

Glazen achterwand keuken bestellen
Wie is Glasruit?

Glasruit.nl is onderdeel van Jansen Glas Hoogvliet B.V.

Lees hier meer over ons.

Glazen achterwand keuken

Het installeren van een glazen achterwand in uw keuken is een trend die sterk in opkomst is. Dit is best logisch. Niet alleen geeft het uw keuken een strakke en chique look, het is ook zeer praktisch. Glas is een glad oppervlak, en de wand heeft geen voegen, waardoor het schoonmaken zeer eenvoudig is. Daarnaast is de glazen achterwand bestand tegen hoge temperaturen, waardoor het zeer geschikt is voor in de keuken.

Onze werkwijze

Via onze website kunt u direct uw glazen achterwand voor de keuken bestellen. Zodra u het gewenste product met de juiste afmetingen heeft doorgegeven, gaan wij aan de slag met het op maat snijden van uw bestelling. Door iedere bestelling zelf op maat te produceren, kunnen wij u de beste kwaliteit garanderen.

Over glasruit.nl

Glasruit.nl, de plek om online uw glas op maat te bestellen. Bereken de prijs van uw glas op maat tegen de scherpste prijzen. Glas voor uw nieuwbouw ruit of bij glas schade, snel en online geregeld. Het assortiment van glasruit.nl heeft door samenwerking met Pilkington Benelux de beste kwaliteit glas. Dankzij samenwerking met Jansen Glas kan Glasruit.nl niet alleen door heel het land glas leveren, maar ook geleverd glas plaatsen.

 

Bekijk alle beoordelingen

  • Eindcijfer

Deze cijfers zijn gebaseerd op beoordelingen die terug te lezen zijn op KiyOH

-