glazen-afsluiting

Glazen afsluiting

Glazen afsluiting bestellen

Wie is Glasruit?

Glasruit.nl is onderdeel van Jansen Glas Hoogvliet B.V.

Lees hier meer over ons.

Glazen afsluiting

Wilt u een mooie glazen afsluiting van een van uw ruimtes? Of het nu gaat om een glazen wand voor uw serre, een glazen balustrade of een glazen windscherm voor uw terras, Glasruit levert het u allemaal even gemakkelijk. Een glazen afsluiting laat desgewenst al het licht door, waardoor uw ruimtes mooi uitkomen. Daarnaast is een glazen afsluiting even geschikt voor binnen als voor buiten.

Onze werkwijze

Via onze website kunt u direct uw glazen afsluiting bestellen. Zodra u het gewenste product met de juiste afmetingen heeft doorgegeven, gaan wij aan de slag met het op maat snijden van uw bestelling. Door iedere bestelling zelf op maat te produceren, kunnen wij u de beste kwaliteit garanderen.

Over glasruit.nl

Glasruit.nl, de plek om online uw glas op maat te bestellen. Bereken de prijs van uw glas op maat tegen de scherpste prijzen. Glas voor uw nieuwbouw ruit of bij glas schade, snel en online geregeld. Het assortiment van glasruit.nl heeft door samenwerking met Pilkington Benelux de beste kwaliteit glas. Dankzij samenwerking met Jansen Glas kan Glasruit.nl niet alleen door heel het land glas leveren, maar ook geleverd glas plaatsen.

 

Bekijk alle beoordelingen

  • Eindcijfer

Deze cijfers zijn gebaseerd op beoordelingen die terug te lezen zijn op KiyOH

-