glazen-deur

Glazen deur

Glazen deur bestellen

Wie is Glasruit?

Glasruit.nl is onderdeel van Jansen Glas Hoogvliet B.V.

Lees hier meer over ons.

Glazen deur

Het installeren van een glazen deur is iets wat steeds vaker gebeurt. De glazen deur kwam altijd vaker voor op kantoren, waar hij nog steeds populair is, maar ook bij particulieren komt de glazen deur steeds meer in trek. Een glazen deur laat, afhankelijk van het soort glas, veel licht door, waardoor uw ruimte een zeer lichte uitstraling krijgt. Daarnaast oogt een glazen deur zeer chique, waardoor het uw interieur een boost kan geven.

Onze werkwijze

Via onze website kunt u direct uw glazen deur bestellen. Zodra u het gewenste product met de juiste afmetingen heeft doorgegeven, gaan wij aan de slag met het op maat snijden van uw bestelling. Door iedere bestelling zelf op maat te produceren, kunnen wij u de beste kwaliteit garanderen.

Over glasruit.nl

Glasruit.nl, de plek om online uw glas op maat te bestellen. Bereken de prijs van uw glas op maat tegen de scherpste prijzen. Glas voor uw nieuwbouw ruit of bij glas schade, snel en online geregeld. Het assortiment van glasruit.nl heeft door samenwerking met Pilkington Benelux de beste kwaliteit glas. Dankzij samenwerking met Jansen Glas kan Glasruit.nl niet alleen door heel het land glas leveren, maar ook geleverd glas plaatsen.

 

Bekijk alle beoordelingen

  • Eindcijfer

Deze cijfers zijn gebaseerd op beoordelingen die terug te lezen zijn op KiyOH

-