glazen-wand

Glazen wand

Glazen wand bestellen

Wie is Glasruit?

Glasruit.nl is onderdeel van Jansen Glas Hoogvliet B.V.

Lees hier meer over ons.

Glazen wand

Wilt u een mooie glazen wand in van een van uw ruimtes? Dan heeft u in Glasruit de juiste partij gevonden. Een glazen wand laat al het licht door, waardoor uw ruimtes mooi uitkomen. Daarnaast is een glazen wand even geschikt voor binnen als voor buiten. Een glazen wand kan uw inrichting een boost geven, door de lichte en strakke look die hij met zich mee brengt.

Onze werkwijze

Via onze website kunt u direct uw glazen wand bestellen. Zodra u het gewenste product met de juiste afmetingen heeft doorgegeven, gaan wij aan de slag met het op maat snijden van uw bestelling. Door iedere bestelling zelf op maat te produceren, kunnen wij u de beste kwaliteit garanderen.

Over glasruit.nl

Glasruit.nl, de plek om online uw glas op maat te bestellen. Bereken de prijs van uw glas op maat tegen de scherpste prijzen. Glas voor uw nieuwbouw ruit of bij glas schade, snel en online geregeld. Het assortiment van glasruit.nl heeft door samenwerking met Pilkington Benelux de beste kwaliteit glas. Dankzij samenwerking met Jansen Glas kan Glasruit.nl niet alleen door heel het land glas leveren, maar ook geleverd glas plaatsen.

 

Bekijk alle beoordelingen

  • Eindcijfer

Deze cijfers zijn gebaseerd op beoordelingen die terug te lezen zijn op KiyOH

-