materiaal

Materiaal

Materiaal glaszetten bestellen

Wie is Glasruit?

Glasruit.nl is onderdeel van Jansen Glas Hoogvliet B.V.

Lees hier meer over ons.

Materiaal

Bij het plaatsen van glas is het glas zelf niet het enige materiaal dat noodzakelijk is. Onder andere glaslatten, wiggen, stelblokjes en celbanden zijn ook nodig om de ruit op de goede plaats te krijgen en te houden. Glasruit levert naast het glas dan ook al het overige materiaal dat nodig is om uw glas te installeren en mooi te houden.
Glasruit heeft ook vele verschillende roosters in het assortiment, die allemaal verschillende eigenschappen hebben. Roosters kunnen uw ruimtes ventileren zelfs als uw raam dichtstaat. Veel van deze roosters hebben daarnaast een geluiddempende werking, en enkele zijn zelfs zelfregelend!

 

Roosters

Ventilatieroosters bestellen

Bekijk hier ons aanbod van roosters

Overig materiaal

Overig materiaal glaszetten bestellen

Bekijk hier ons aanbod van overig materiaal

 

Over glasruit.nl

Glasruit.nl, de plek om online uw glas op maat te bestellen. Bereken de prijs van uw glas op maat tegen de scherpste prijzen. Glas voor uw nieuwbouw ruit of bij glas schade, snel en online geregeld. Het assortiment van glasruit.nl heeft door samenwerking met Pilkington Benelux de beste kwaliteit glas. Dankzij samenwerking met Jansen Glas kan Glasruit.nl niet alleen door heel het land glas leveren, maar ook geleverd glas plaatsen.

 

Bekijk alle beoordelingen

  • Eindcijfer

Deze cijfers zijn gebaseerd op beoordelingen die terug te lezen zijn op KiyOH

Uw ruit stuk? Spoedglas service

Met spoed glas nodig? Of moet uw ruit gerepareerd worden? Wij komen direct ter plaatsen. Neem contact op met onze klantenservice!

Neem direct contact op

-