over-glasruit

Over Glasruit

Over Glasruit.nl

Glasruit.nl is dé plek om online uw glas op maat te bestellen. Bereken de prijs van uw glas op maat via onze rekentool en voeg de producten direct toe aan uw winkelwagen. Glas voor uw nieuwbouwwoning, bedrijfspand of bij glasschade, snel en online geregeld. Dankzij onze samenwerking met Pilkington Benelux kunnen wij u de beste kwaliteit glas aanbieden. En ons assortiment bestaat uit vele verschillende soorten, van enkel glas tot dubbel glas en van spiegelglas tot veiligheidsglas. Wij zien glas zelf niet alleen als een functioneel product (isolerend, brandwerend, inbraakwerend) maar ook zeker als sfeerverhogend. Decoratieve producten als geslepen glas, matglas of figuurglas kunnen uw pand een geheel nieuwe uitstraling geven.

Glasleverancier en glaszetter ineen

Dankzij onze samenwerking met Jansen Glas B.V. kan Glasruit.nl niet alleen door heel het land glas leveren, maar ook het geleverde glas bij u plaatsen. Jansen Glas B.V. is al jarenlang een van de meest betrouwbare partners voor grote en kleine opdrachtgevers in Nederland. U kunt bij ons dus terecht voor een complete service van a tot z.

Klantenservice

Heeft u vragen over onze producten, afmetingen of het bestelproces? Onze klantenservice is er om u te helpen. Via de chattool rechtsonder in uw scherm kunt u direct met een van onze medewerkers praten. Daarnaast zijn wij telefonisch bereikbaar en antwoorden wij doorgaans binnen 24 uur op e-mail berichten.

Over glasruit.nl

Glasruit.nl, de plek om online uw glas op maat te bestellen. Bereken de prijs van uw glas op maat tegen de scherpste prijzen. Glas voor uw nieuwbouw ruit of bij glas schade, snel en online geregeld. Het assortiment van glasruit.nl heeft door samenwerking met Pilkington Benelux de beste kwaliteit glas. Dankzij samenwerking met Jansen Glas kan Glasruit.nl niet alleen door heel het land glas leveren, maar ook geleverd glas plaatsen.

 

Bekijk alle beoordelingen

  • Eindcijfer

Deze cijfers zijn gebaseerd op beoordelingen die terug te lezen zijn op KiyOH

-