ruit-vervangen

Ruit vervangen

Ruit vervangen

Wie is Glasruit?

Glasruit.nl is onderdeel van Jansen Glas Hoogvliet B.V.

Lees hier meer over ons.

Ruit vervangen

Is een van uw ruiten gesneuveld door een ongelukje of een andere oorzaak? Dan wilt u zo snel mogelijk een vervangende ruit in huis hebben. Glasruit levert uw ruit perfect voor u op maat gesneden. Als u ons de afmetingen doorgeeft, gaan we direct voor u aan de slag. Omdat wij voor iedere order het glas op maat snijden, zit u niet vast aan de standaardmaten, maar bent u altijd in een keer klaar. Zo wordt een ruit vervangen wel héél makkelijk.

Scherpe prijzen en snelle levering

Via onze rekentool kunt u van ieder glasproduct de gewenste afmetingen invoeren en vervolgens direct zien wat dit product u kost. En daarbij kunnen wij u verzekeren: niet alleen onze snijmachines zijn scherp, maar ook onze prijzen! Heeft u nog vragen? Of twijfelt u welk glastype u het beste kunt kiezen? Voelt u zich dan vrij om contact op te nemen met onze klantenservice, wij beantwoorden graag uw vragen. Ook als er bij u zeer dringend een ruit vervangen moet worden kan het raadzaam zijn om dit aan te geven bij de klantenservice.

Over glasruit.nl

Glasruit.nl, de plek om online uw glas op maat te bestellen. Bereken de prijs van uw glas op maat tegen de scherpste prijzen. Glas voor uw nieuwbouw ruit of bij glas schade, snel en online geregeld. Het assortiment van glasruit.nl heeft door samenwerking met Pilkington Benelux de beste kwaliteit glas. Dankzij samenwerking met Jansen Glas kan Glasruit.nl niet alleen door heel het land glas leveren, maar ook geleverd glas plaatsen.

 

Bekijk alle beoordelingen

  • Eindcijfer

Deze cijfers zijn gebaseerd op beoordelingen die terug te lezen zijn op KiyOH

-