Spiegel-op-maat

Spiegel op maat

Spiegel op maat bestellen
Wie is Glasruit?

Glasruit.nl is onderdeel van Jansen Glas Hoogvliet B.V.

Lees hier meer over ons.

Spiegel op maat

Een schitterend nieuw huis, maar nog een kaal plekje aan de muur: de perfecte plek voor een mooie spiegel. De benodigde afmetingen zijn alleen niet in de standaarduitvoeringen van de spiegels te vinden. Glasruit.nl weet hier wel raad mee. Voor een perfect passende spiegel op dat specifieke plekje, kunt u bij Glasruit uw spiegel op maat laten maken. Geef uw wensen en afmetingen door, en onze medewerkers zullen zorgen voor de perfecte spiegel op maat.

Vragen over een spiegel op maat?

Via een klik op onderstaande knop kunt u heel eenvoudig contact met ons opnemen. Wilt u liever persoonlijk contact om de mogelijkheden te overleggen. Dat kan natuurlijk ook. Neem telefonisch contact met ons op en laat u direct adviseren over de mogelijkheden.

Over glasruit.nl

Glasruit.nl, de plek om online uw glas op maat te bestellen. Bereken de prijs van uw glas op maat tegen de scherpste prijzen. Glas voor uw nieuwbouw ruit of bij glas schade, snel en online geregeld. Het assortiment van glasruit.nl heeft door samenwerking met Pilkington Benelux de beste kwaliteit glas. Dankzij samenwerking met Jansen Glas kan Glasruit.nl niet alleen door heel het land glas leveren, maar ook geleverd glas plaatsen.

 

Bekijk alle beoordelingen

  • Eindcijfer

Deze cijfers zijn gebaseerd op beoordelingen die terug te lezen zijn op KiyOH

-