Spiegel voor hal

Spiegel voor Hal

Spiegel voor hal bestellen

Wie is Glasruit?

Glasruit.nl is onderdeel van Jansen Glas Hoogvliet B.V.

Lees hier meer over ons.

Spiegel voor hal

De hal is de entree van het huis. De perfecte plek voor een mooie spiegel om uw gasten nog een snelle blik te laten werpen voordat ze bij u langs komen of om zelf nog even uw haar te controleren voordat u op pad gaat. Voor een perfect passende spiegel op dat specifieke plekje in de hal, heeft Glasruit schitterende op maat gemaakt spiegels. Geef uw wensen en afmetingen door, en onze medewerkers zullen zorgen voor de perfecte spiegel voor in uw hal.

Contact

Via onze website kunt u heel eenvoudig contact met onze medewerkers opnemen. Wilt u liever persoonlijk contact? Bel ons gerust op en wij denken graag met u mee over een perfecte oplossing voor een spiegel in de hal.

Over glasruit.nl

Glasruit.nl, de plek om online uw glas op maat te bestellen. Bereken de prijs van uw glas op maat tegen de scherpste prijzen. Glas voor uw nieuwbouw ruit of bij glas schade, snel en online geregeld. Het assortiment van glasruit.nl heeft door samenwerking met Pilkington Benelux de beste kwaliteit glas. Dankzij samenwerking met Jansen Glas kan Glasruit.nl niet alleen door heel het land glas leveren, maar ook geleverd glas plaatsen.

 

Bekijk alle beoordelingen

  • Eindcijfer

Deze cijfers zijn gebaseerd op beoordelingen die terug te lezen zijn op KiyOH

-