spoedglas

Met spoed glas bestellen

Spoedglas bestellen

Hoe kunnen we u helpen?


Vragen? Wij staan voor u klaar!

Wij antwoorden binnen een uur

phone  Telefonisch, op nummer: 010-8209879

mail E-mail onze klantenservice
We antwoorden binnen een dag


question  Hoe werkt glas bestellen?

  1. Selecteer de gewenste glasdikte
  2. Vul de lengte en breedte in
  3. Voeg de bestelling toe aan uw winkelwagen
  4. Reken uw bestelling af

Met spoed glas vervangen?

Zit u onverwachts met een probleem? Een gebroken ruit of gesprongen glas? Met een opening in uw kamer kan de temperatuur behoorlijk dalen, maar ook het gevaar van invallende regen of sneeuw is aanwezig. In dat geval wilt u direct geholpen worden en het gat laten dichten. Neem direct contact op met onze klantenservice. Wij komen z.s.m. ter plaatsen om een nieuwe ruit in te meten.

Direct contact

In geval van nood wil u direct weten hoe snel uw problemen opgelost kunnen worden. De meldingen die wij per mail binnen krijgen via deze pagina beantwoorden wij binnen uur. Wilt u direct iemand spreken? Bel ons gerust

Telefoonnummer: 010 820 89 79

Contactformulier

Over glasruit.nl

Glasruit.nl, de plek om online uw glas op maat te bestellen. Bereken de prijs van uw glas op maat tegen de scherpste prijzen. Glas voor uw nieuwbouw ruit of bij glas schade, snel en online geregeld. Het assortiment van glasruit.nl heeft door samenwerking met Pilkington Benelux de beste kwaliteit glas. Dankzij samenwerking met Jansen Glas kan Glasruit.nl niet alleen door heel het land glas leveren, maar ook geleverd glas plaatsen.

 

Bekijk alle beoordelingen

  • Eindcijfer

Deze cijfers zijn gebaseerd op beoordelingen die terug te lezen zijn op KiyOH

Uw ruit stuk? Spoedglas service

Met spoed glas nodig? Of moet uw ruit gerepareerd worden? Wij komen direct ter plaatsen. Neem contact op met onze klantenservice!

Neem direct contact op

-