veiligheidsglas

Veiligheidsglas

Veiligheidsglas

Wie is Glasruit?

Glasruit.nl is onderdeel van Jansen Glas Hoogvliet B.V.

Lees hier meer over ons.

Veiligheidsglas

Veiligheidsglas is een brede term, maar bij Glasruit definiëren wij het als alle glasproducten die specifieke eigenschappen hebben om de veiligheid te vergroten. Ons assortiment omvat verschillende soorten veiligheidsglas.

  • Gelaagd glas: Meerdere lagen glas met lagen plastic ertussen. Het glas kan wel barsten, maarde ruit zal niet uit elkaar vallen. Vermindert het inbraakrisico.
  • Gehard glas: Wordt thermisch behandeld om het vele malen sterker te maken dan normaal glas. Valt bij breken in kleine, niet-scherpe stukjes uiteen, waardoor het risico op verwondingen kleiner is.
  • Brandwerend glas: Is extreem goed bestand tegen hitte, en kan een brand vertragen, waardoor mensen zich in veiligheid kunnen brengen en de brand zo goed mogelijk ingesloten kan worden.

Onze werkwijze

Via onze website kunt u direct uw veiligheidsglas bestellen. Zodra u het gewenste product met de juiste afmetingen heeft doorgegeven, gaan wij aan de slag met het op maat snijden van uw bestelling. Door iedere bestelling zelf op maat te produceren, kunnen wij u de beste kwaliteit garanderen.

Over glasruit.nl

Glasruit.nl, de plek om online uw glas op maat te bestellen. Bereken de prijs van uw glas op maat tegen de scherpste prijzen. Glas voor uw nieuwbouw ruit of bij glas schade, snel en online geregeld. Het assortiment van glasruit.nl heeft door samenwerking met Pilkington Benelux de beste kwaliteit glas. Dankzij samenwerking met Jansen Glas kan Glasruit.nl niet alleen door heel het land glas leveren, maar ook geleverd glas plaatsen.

 

Bekijk alle beoordelingen

  • Eindcijfer

Deze cijfers zijn gebaseerd op beoordelingen die terug te lezen zijn op KiyOH

-